Kula İlkokulu

Vizyon: Türkiye´de ve çağdaş ülkelerdeki eş değer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli, seçkin bir kurum olmaktır. Özgün yaklaşım ve oluşumlarla yapılandırılan, takım çalışması anlayışıyla, hizmet verdiklerimizi mutlu ve tatmin edebilecek, her alanda yetiştirdiği başarılı bireyler dolayısı ile geçmiş başarılarından aldığımız güçle bizleri kendi alanımızda küresel kimlik kazandıracak bir kurum olmak.

Misyon: Çağın gerekleri ile donanmış, özgür düşünen bireyleri yetiştiren uygun eğitim ortamları sağlamak için varız. Kendisi ve toplumla barışık, milli ve evrensel değerleri benimsemiş, bilgiyi üreten ve yöneten üstün yetenekli bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (388) 426 10 09

WEB - https://kulailkokulu.meb.k12.tr

Adres - KULA KÖYÜ ÇİFTLİK/NİĞDE

Yerleşim Yeri - Okulumuz köy okuludur. Köyümüzün 2500 civarında nüfusu vardır.

Adres - KULA KÖYÜ ÇİFTLİK/NİĞDE

Ulaşım İlçe merkezinden ve il merkezinden geliş gidiş imkanı vardır. Yeni açılan yol ile birlikte ulaşım sorunu yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE 4 KM. , İL MERKEZİNE 40 KM.